0
Skip to Content
VINERIA VENTIDUE
Hjem
Om oss
Meny
Vinkart
Mat & Vinkurs
Julebord
Selskap
Gavekort
English
BOOK BORD
VINERIA VENTIDUE
Hjem
Om oss
Meny
Vinkart
Mat & Vinkurs
Julebord
Selskap
Gavekort
English
BOOK BORD
Hjem
Om oss
Meny
Vinkart
Mat & Vinkurs
Julebord
Selskap
Gavekort
English
Back
BOOK BORD
Vintermeny
Fra 20. Oktober - Serveres fra 14:00
Spuntini
Allergener: Egg, Gluten, Hvete
Focaccia alla Genovese
Hjemmelaget focaccia servert med urtet aioli.
Allergener: Egg, Gluten, Hvete
140,-
Olive Marinate
Et utvalg av italienske marinerte oliven.
90,-
Antipasti
Allergener: Melk, Gluten, hvete
Tagliere
Et utvalg av tre typer italiensk spekemat og tre forskjellige oster, servert med focaccia.
Allergener: Melk, Gluten, hvete
270,-
Allergener: Melk
Bresaola con Rucola e Grana Padano
Tynne skiver av bresaola servert med krydret ruccola, høvlet Grana Padano og sitron.
Allergener: Melk
235,-
Primi
Allergener: Melk, Gluten, hvete
Rigatoni all’Amatriciana
Tradisjonell romersk pasta med guanciale, tomatsaus og pecorino romano. En perfekt balanse av salt og fyldig smak.
Allergener: Melk, Gluten, hvete
260,-
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
Pasta alla Norma
Klassisk siciliansk pasta med friterte auberginer, tomatsaus, basilikum og revet ricotta.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
240,-
Allergener: Melk, Egg, Gluten, Hvete
Casarecce alla Carbonara
Romersk klassiker laget med casarecce, guanciale, eggeplomme og pecorino romano.
Allergener: Melk, Egg, Gluten, Hvete
275,-
Allergener: Sulfitter, Gluten Hvete, Skalldyr, Bløtdyr
Spaghetti allo Scoglio
Spaghetti med hjerteskjell, blåskjell, reker og blekksprut i en mild tomatsaus. En klassisk smak av Middelhavet.
Allergener: Sulfitter, Gluten Hvete, Skalldyr, Bløtdyr
285,-
Allergener: Melk, Bløtdyr, Sulfitter
Risotto alla Barbabietola e Polpo
Carnaroli-risotto med rødbete, servert med mør blekksprut og et hint av sitrus.
Allergener: Melk, Bløtdyr, Sulfitter
275,-
Secondi
Allergener: Fisk, Melk, Nøtter, Mandel
Trota Scottata con Purea di Carote e Mandorle
Ørret servert med gulrot- og mandelpuré i en delikat aspargeskrem, toppet med ørretkaviar.
Allergener: Fisk, Melk, Nøtter, Mandel
295,-
Allergener: Melk, Sulfitter
Petto d’Anatra Arrosto
Stekt andebryst servert med aromatisk kål og kirsebærsaus. En rik og elegant kombinasjon av sødme og dybde.
Allergener: Melk, Sulfitter
355,-
Pizze Rosse
Allergener: Melk, Gluten
Diavola
Tomatsaus, mozzarella, krydret salami, løk, oliven og pecorino romano.
Allergener: Melk, Gluten
265,-
Allergener: Melk, Gluten, Nøtter
N’duja
Tomatsaus, mozzarella, ’nduja, spinat, ricotta og hvitløk.
Allergener: Melk, Gluten, Nøtter
255,-
Allergener: Melk, Gluten, Sulfitter
Capricciosa
Tomatsaus, mozzarella, kokt skinke, sopp, oliven og artisjokk.
Allergener: Melk, Gluten, Sulfitter
250,-
Allergener: Melk, Gluten
Margherita
Tomatsaus, fersk mozzarella og basilikum.
Allergener: Melk, Gluten
220,-
Allergener: Melk, Gluten, Nøtter
Parma
Tomatsaus, mozzarella, prosciutto San Daniele, Grana Padano, ruccola og pinjekjerner.
Allergener: Melk, Gluten, Nøtter
265,-
Allergener: Gluten, Melk – 260,-
Calabrese
Tomatsaus, mozzarella, ’nduja, aubergine, burrata og frisk basilikum.
Allergener: Gluten, Melk – 260,-
Glutenfri pizza er tilgjengelig mot et tillegg på 45,-
Pizze Bianche
Allergener: Melk, Gluten
Ai Formaggi
Mozzarella, scamorza, gorgonzola og pecorino.
Allergener: Melk, Gluten
245,-
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
Pizza Salsiccia con Asparagi
Italiensk pølse, spinat, mozzarella, gresskar, pecorino og hvitløksolje.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete
255,-
Dolci
Allergener: Melk, Gluten, Egg, Nøtter, Mandel
Tiramisù
Klassisk tiramisù med kaffe- og amaretto-dynket sukkerbrød, luftig mascarponekrem og kakaopulver.
Allergener: Melk, Gluten, Egg, Nøtter, Mandel
165,-
Allergener: Melk
Affogato
Kremet vanilje-gelato servert med et skudd varm espresso.
Allergener: Melk
140,-
Allergener:
Fragola e Limoncello
Jordbærsorbet med avkjølt Limoncello-likør og frisk mynte.
Allergener:
155,
Brunch meny
Fra 20. Oktober - Serveres fra 12:30 - 14:00
Rivo Sandwich
Italiensk sandwich laget av vår huslagde pizzadeig, fersk mozzarella di bufala, ruccola og marinerte cherrytomater. Servert med husets urtesaus.
Allergener: Egg, Melk, Gluten, Hvete
230,-
Insalata di Pollo
Sprø salat med sesongens grønnsaker, kyllinglår, Grana Padano og urtesaus. Servert med focaccia.
Allergener: Melk, Gluten, Hvete, Egg
260,-
Frittata con Stracciatella
Italiensk eggerett laget med sesongens grønnsaker, toppet med kremet stracciatella og servert med focaccia.
Allergener: Egg, Melk, Gluten, Hvete
195,-
Tillegg
Noen av våre populære ingredienser kan legges til retten din:
Prosciutto San Daniele – 85,-
Aioli – 35,-
Parmesan – 35,-
Prosciutto San Daniele – 85,-
Burrata – 75,-
Prosciutto Cotto – 45,-
Salami Piccante – 55,-
Burrata – 75,-
Ekstra mozzarella – 40,-
Mozzarella di Bufala – 50,-
Ekstra ruccola – 40,-
Ekstra mozzarella – 40,-
Ekstra ’Nduja – 55,-

Kontakt
vineria@v22.no
913 58 080

Adresse:
Gimleveien 22, Frogner
Oslo, 0266

Åpningstider:
Søndag- Torsdag 12 :30  - 23.00
Fredag- Lørdag 12 :30  - 00.00

Jobb
Gavekort
Prepp magasin
Selskapslokaler
Våre spisesteder

Restaurant Vineria Ventidue er en del av Eik&Friends, for policier, vennligst besøk eikandfriends.no

Personvernerklæring

Meld deg på nyhetsbrev for tilbud, nyheter, og mye mer!